Het coronavirus en de luchthaven

corona virus reizen

Het coronavirus houdt de maatschappij in zijn greep. Waar de meeste mensen de deur niet meer uitgaan, zijn er ook mensen die nog graag zouden willen vliegen. De redenen lopen uiteen. De ontwikkelingen volgen elkaar in razendsnel tempo op. Daarbij gaat het niet alleen om de beslissingen die de Nederlandse overheid of Eindhoven Airport maakt.

Op Eindhoven Airport komen veel organisaties samen en spelen vele landen een rol. Elke beslissing die in en buiten Nederland wordt genomen heeft invloed op het vliegverkeer vanaf het vliegveld van Eindhoven. Ook de luchtvaartmaatschappijen, afkomstig uit verschillende landen, spelen een rol.

Ben je van plan om te vliegen of heb je eerder een vlucht geboekt? Of wil je annuleren? Leg dan even contact met je luchtvaartmaatschappij:

Vluchten vanaf Eindhoven Airport

Je mag op dit moment nog wel vliegen vanaf Eindhoven Airport, maar je kunt niet meer naar alle bestemmingen. TUI, Corendon en Transavia hebben hun vluchten inmiddels geannuleerd. Ryanair en Wizzair vliegen nog een beperkt aantal routes. Wil je weten welke routes dit zijn, naam dan contact op met de luchtvaartmaatschappij.

Openingstijden Eindhoven Airport

Vanaf maandag 23 maart gelden er tijdelijk afwijkende openingstijden op de luchthaven. De terminal is maandag tot en met zondag geopend van 6.15 uur tot 22.45 uur.

Horeca en winkels op de luchthaven

Vanwege de nieuwe maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn alle eet- en drinkgelegenheden op Eindhoven Airport gesloten van 15 maart tot en met in ieder geval 6 april. Eten en drinken is nog wel verkrijgbaar bij AH to go en bij McDonalds, uitsluitend via de McDrive. Met uitzondering van AviFlora zijn alle winkels op Eindhoven Airport gesloten.

Bron: eindhovenairport.nl

Het coronavirus en de luchthaven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven
Index