Eazzypark verliest rechtzaak om parkeren rondom luchthaven Eindhoven

Eazzypark was een hot topic op Eindhoven Airport. Het parkeerbedrijf had vroeger de beste locatie tegenover de luchthaventerminal, maar verloor die plek in een controversiële zet aan de luchthaven zelf. Een rechter heeft bevestigd dat de verhuizing niet onwettig was en het lijkt erop dat deze kwestie nu is opgelost, aangezien de parkeerservice is gesloten.

Valetparken moet stoppen van Gemeente

De gemeente Eindhoven heeft parkeerbedrijf Eazzypark gezegd te stoppen met valetparkeren op de luchthaven, volgens hen omdat de activiteit in strijd is met het bestemmingsplan. Het bedrijf behoort tot een groep bedrijven die tot honderdduizenden dollars zijn gestraft voor het overtreden van het bestemmingsplan.

Verkoop in 2019

Het pand waarin Eazzypark was gevestigd is in 2019 verkocht, samen met de parkeerplaats die ze al jaren huren. Om te voorkomen dat er misbruik van zou worden gemaakt, kwam de eigenaar van het pand met Eazzypark overeen dat als ze het kantoor en de parkeerplaats wilde verkopen, dit eerst moest worden aangeboden aan een zusterbedrijf van Eazzypark.

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven