Stembureau Eindhoven Airport

Stembureau op het vliegveld

Stembureau Eindhoven AirportDe stembureaus gaan op woensdag 15 maart open voor de Tweede Kamerverkiezingen. Is dit precies de dag dat u vertrekt of aankomt op Eindhoven Airport? Of komt u iemand halen of wegbrengen? Geen probleem, want de luchthaven heeft zijn eigen stembureau.
Een stembureau op het vliegveld is nieuw en gesitueerd in de terminal. Het is mogelijk om te stemmen van 05.30 tot 18.00 uur op deze locatie. Deze stemlocatie is ook uitermate geschikt voor mensen die werken op het Flight Forum en andere bedrijventerreinen in de directe omgeving van het vliegveld.

Kiezerspas meenemen naar het stembureau

Inwoners van Eindhoven hoeven alleen de stempas mee te nemen. Deze is per post verstuurd naar alle inwoners. Voor reizigers die niet in Eindhoven woonachtig zijn, kunnen ook hier hun stem uitbrengen. In dat geval dient u wel een kiezerspas aan te vragen bij de gemeente waar u woonachtig bent. Het is ook mogelijk de kiezerspas om te zetten naar een volmacht, zodat een ander namens u kan stemmen bij elk stembureau door heel Nederland.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top