Ryanair ticket

Ryanair toont reizigers video over Eindhoven

Ryanair vliegtuigRyanair heeft inmiddels een breed aanbod vluchten van en naar Eindhoven. Passagiers die richting Eindhoven vliegen krijgen vanaf nu een korte video voorgeschoteld met een korte sfeerimpressie van Eindhoven. Hierdoor kunnen buitenlandse reizigers en terugkomende reizigers uit eindhoven en daarbuiten kennismaken met de stad Eindhoven.
Video Ryanair voor passagiers

De video duurt op de kop af 100 seconden (1 minuut 40) en geeft een sfeervolle en toch andere kijk op de stad. Het is dan ook een video die zowel voor Eindhovenaren, Nederlanders en buitenlandse passagiers ontzettend leuk is om te kijken. De titel van het filmpje is Explore. Er wordt een tipje van de sluier opgelicht die uitnodigt om Eindhoven te ontdekken.

Het filmpje laat in vogelvlucht onder meer de Blob, de Lichttoren van Philips, de Brandstore, de Catharinakerk, PSV, de binnenstad, het Coffeelab, het Intell Hotel Art Eindhoven, Restaurant Aprazível, van Abbemuseum, Philips Museum, Kazerne Restaurant Expo, Piet hein Eek en Strijp-S zien. Ook krijgen de reizigers de tip om de stad te voet of per fiets te ontdekken.

Bekijk de video

Direct een vlucht boeken
Eindhoven ontdekken

2 gedachten over “Ryanair toont reizigers video over Eindhoven”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven