Eindhoven Airport luchtvaartmaatschappijen

Route development krijgt weer de volledige aandacht

Eindhoven Airport luchtvaartmaatschappijenEindhoven Airport heeft een nieuwe Manager Route Development. De organisatie van de luchthaven heft bekend gemaakt dat Maurits de Beer de functie gaat invullen. De vacature was sinds januari van dit jaar vrij door het vertrek van zijn voorganger Fons Latour. Latour is per januari van dit jaar overgestapt naar Maastricht Aachen Airport, waar hij Head of Aviation Development is geworden.
Ontwikkeling bestemmingen en frequenties

In de tussenliggende periode is de functie tijdelijk waargenomen door Flip Estourgie, commercieel directeur van het Eindhovense vliegveld. Dit was puur voor de overbruggingsperiode. De functie van Manager Route Development verdient namelijk volledige aandacht, want de luchthaven groeit en er komen steeds nieuwe routes bij. Steeds meer maatschappijen weten Eindhoven te vinden en diverse bestaande maatschappijen breiden hun aanbod uit.

Maurits de Beer is zeker geen onbekende in de reiswereld. Hij heeft hiervoor gewerkt als Travel Trade Manager bij de Efteling. Daarvoor heeft De Beer in de luchtvaartsector gewerkt als Senior Accountmanager Benelux bij Cathay Pacific en daarvoor als Corporate Accountmanager bij Malaysia Airlines. In de nieuwe functie gaat De Beer zich bezig houden met de duurzame ontwikkeling en instandhouding van het netwerk van bestemmingen en frequenties.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven