Strand

Op vakantie vanaf Eindhoven

StrandDe lente is weer begonnen. De zon breekt steeds vaker door. Vele Nederlanders hebben het verlof voor de zomervakantie al doorgegeven bij de werkgever. Is de reis ook al geboekt?


Vliegreizen zijn ontzettend populair geworden de laatste jaren. De hoge benzineprijzen en de grote concurrentie onder de luchtvaartmaatschappijen hebben vakanties per vliegtuig erg goed gedaan. Op Eindhoven Airport is dat absoluut te merken. Het aantal vliegbewegingen, reizigers en bestemmingen blijft groeien. Hiermee heeft Eindhoven Airport zich bewezen als een uitstekende uitvalsbasis voor vakantiegangers.

De vele luchthavens in het aanbod maken het mogelijk om een groot aantal vakantiebestemmingen aan te doen. Sinds kort zijn zelfs Aruba en Curaçao toegevoegd aan de bestemmingenlijst, waardoor ook het Caribisch gebied tot de mogelijkheden behoort.


Ben je nog op zoek naar een leuke reis? Bekijk dan het overzicht van luchthavens voor inspiratie. Voor het boeken van een zonvakantie of andere reis kun je terecht bij het reisbureau van Eindhoven Airport of bij aanbieders via internet. Geadviseerd wordt te letten op het SGR- en ANVR-logo op de website van de touroperator.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven