Superwinkel Eindhoven

De Online Parfumadviseur van Superwinkel

Door het grote aanbod aan parfum kan het vinden van jouw favoriete geur een lastige klus zijn. Om onderscheid te maken tussen al deze geuren wordt parfum onderverdeeld in geurtypen. De meest voorkomende geurtypen zijn citrusachtig, bloemig, chypre, oriëntaals, fougère en houtachtig. Met meer dan 6 jaar ervaring in de parfumbranche heeft Superwinkel inmiddels ruime kennis opgedaan op het gebied van geuren.

Voordeligste online parfumerie

Superwinkel, inmiddels uitgegroeid tot de grootste en voordeligste online parfumerie van Nederland, weet als geen ander hoe persoonlijk een parfum is. Op basis van de verschillende geurtypen en alle opgedane kennis en data heeft Superwinkel een online parfumadviseur ontwikkeld die jou voorziet van persoonlijk advies. Zoek je een nieuw parfum of heb je jouw favoriet nog niet gevonden? Gebruik dan de online parfumadviseur en ontdek zes geuren die bij jou in de smaak zullen vallen.

Superwinkel Eindhoven

Over het woord parfum bestaat nogal eens verwarring. Parfum is een mengsel van alcohol, water en geurbestanddelen. Het percentage geurbestanddelen bepaalt of we iets een eau de parfum, eau de toilette of eau de cologne noemen. Eau de cologne bevat de minste geurbestanddelen (2-5%), gevolgd door eau de toilette (5-10%) en een eau de parfum bevat de meeste geurbestanddelen (10-15%). Het percentage aan geurbestanddelen is de voornaamste reden waarom het ene parfum langer blijft ruiken dan het andere. Toch zijn er ook andere manieren om zo lang mogelijk van een parfum te genieten. Parfum hecht beter aan de huid en blijft langer ruiken als het wordt aangebracht op een gehydrateerde huid. Daarom is het combineren van een bodylotion en parfum van dezelfde geurlijn de ultieme tip om de geur van een parfum te verlengen.

Parfum in de top 3

Al jaren staat parfum in de top 3 van meest gegeven cadeaus en dit luxe product is dan ook iets dat we graag uitpakken. Wil jij jezelf of iemand anders verwennen met een heerlijk parfum? Bestel jouw parfum dan bij Superwinkel.nl en je bent er zeker van dat je niet teveel betaalt! Met één magazijn van waaruit alle producten verzonden worden heeft Superwinkel weinig kosten en kan het alle A-merken aanbieden tegen veel lagere prijzen dan je gewend bent.

Superwinkel B.V.
Luchthavenweg 81 0.39
5657 EA Eindhoven
040-2883548
www.superwinkel.nl

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top