Sevilla vliegticket

Nieuwe bestemmingen: Sevilla, Marrakech en Tel Aviv

Vliegen naar Sevilla, Marrakech of Tel Aviv? Vanaf november 2017 is het mogelijk van Eindhoven Airport. Dat heeft de Nederlandse luchtvaartmaatschappij Transavia bekend gemaakt. Hiermee breidt Transavia haar zonbestemmingen vanaf het Eindhovense vliegveld uit.

Vliegen naar Sevilla

Sevilla is een populaire vakantiebestemming in het zuiden van Spanje. Vakantiegangers die de kust in het zuiden van Spanje bezoeken combineren dit vaak met een stedentrip naar Sevilla. Dat is niet zonder reden, want de stad heeft ontzettend veel te bieden en behoort zelfs tot de mooiste steden van Spanje. Hier komen cultuur, culinair en historie op bijzondere wijze samen.

 

Sevilla vliegticket
Tel daarbij op het heerlijke klimaat. De Spaanse kust is op korte afstand en ook Portugal ligt op berijdbare afstand. Populaire badplaatsen zoals Marbella, Torremolinos (Spanje) en Albufeira (Portugal) liggen binnen handbereik. Vluchten naar Sevilla zullen drie maal wekelijks plaatsvinden op dinsdag, donderdag en zondag.
 

Vliegen naar Marrakech

Marrakech vliegticket

Marokko (met de plaatsen Fez, Rabat, Tanger, Oujda en Nador) is al enige tijd bereikbaar, Marrakech nog niet. Marrakech (wat land van God betekent) is centraal gelegen in Marokko en absoluut een bezoek waard. Zo is het historische centrum te vinden op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Het centrale plein en de nabij gelegen bazaar zijn populair onder toeristen, vanwege de exotische sfeer.

De vluchten naar Marrakech staan wekelijks gepland op woensdag en zaterdag.

Vliegen naar Tel Aviv

Met de toevoeging van Tel Aviv (vertaald als lenteheuvel) aan het vluchtschema is voor het eerst Israël bereikbaar vanaf Eindhoven. Met name voor Brainport lijkt deze grote Israëlische stad een bestemming van grote waarde. Commercieel, onder meer op het vlak van ICT, is Tel Aviv erg succesvol.

Tel Aviv vliegticket

 

Na Jerusalem is het de grootste stad van het land. De stad ligt centraal in het land aan de Middellandse Zee. Ook toeristisch, als zonbestemming, is Tel Aviv zeker een bezoek waard. Verder staat de stad bekend als homovriendelijk. Voor Transavia is ook de terugreis interessant. Voor Israëlische vakantiegangers staat Nederland momenteel op de eerste plaats als vakantiebestemming. De vluchten naar Tel Aviv zullen tweewekelijks worden uitgevoerd, elke dinsdag en vrijdag.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven