La Place Restaurant Eindhoven Airport

La Place restaurant opent in 2017 op Eindhoven Airport

La Place Restaurant Eindhoven AirportLa Place gaat een restaurant openen op Eindhoven Airport. De luchthaven is bezig met de uitbreiding van de aankomst- en vertrekhal en daarbij hoort ook bijpassende horeca om aan de behoeften van het steeds groeiende aantal bezoekers te kunnen blijven voldoen. Met het oog hierop hebben Belvedair en La Place de handen ineen geslagen.
La Place restaurant met 500 plaatsen

De verwachting is dat het selfservice restaurant in het voorjaar van 2017 zal openen op het Eindhovense vliegveld. Dit zal gesitueerd worden op de eerste verdieping van het luchthavengebouw. Bezoekers krijgen hier maaltijden van 100% natuurlijke, dagverse producten voorgeschoteld. Belvedair zal het restaurant, dat 500 plaatsen zal krijgen, gaan exploiteren.

Het nieuws werd bekend gemaakt door het management van La Place, Belvedair en Eindhoven Airport. De partijen kijken vooruit op de samenwerking. Belvedair verzorgt al 20 jaar diensten voor Eindhoven Airport. Voor La Place (tegenwoordig onderdeel van de Jumbo Groep) past dit uitstekend in de serviceformule, waarbij men zich richt op locaties waar veel bezoekers op doorreis zijn. Qua naamsbekendheid is dit een absolute toegevoegde waarde.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven