Vliegen Transavia in Eindhoven

Extra vluchten Transavia na vertrek Ryanair

Vliegen Transavia in EindhovenDe prijsvechter Ryanair heeft de basis op Eindhoven Airport gesloten. Luchtvaartmaatschappij Ryanair laat hiermee een leegte achter na het vertrek uit Eindhoven. Transavia maakt dankbaar gebruik van de geboden ruimte en breidt uit.

Extra vluchten

Transavia heeft zijn huiswerk goed gedaan en heeft gekeken naar waar de behoeftes liggen onder de reizigers vanaf de Brabantse luchthaven. In het winterseizoen 2018-2019 worden frequenties naar maar liefst negen populaire bestemmingen verhoogd. Erik-Jan Gelink, commercieel directeur van de Nederlandse reisorganisatie, heeft gemeld dat het om circa 30.000 extra zitplaatsen gaat over de periode december 2018 tot en met maart 2019. Het gaat om de volgende reisdoelen:

Marrakech: populaire vakantiebestemming in Marokko die ook veelvuldig wordt gebruikt voor mensen die familie gaan bezoeken.

Krakau: dit is na Warschau de grootste stad van Polen. Deze bestemming is steeds meer in trek en heeft veel te bieden in elk seizoen.

Palma de Mallorca: het eiland Mallorca is zeer populair onder vakantiegangers uit onder meer Nederland, België en Duitsland.

Barcelona: deze stad is een all-time favorite, een prachtige stad waar je dagen lang kunt genieten van vele hoogtepunten. Ideaal voor een citytrip of een combinatie met de Spaanse costa.

Valencia, Malaga en Sevilla: het zuiden van Spanje heeft het hele jaar goede temperaturen. Bovendien heeft dit deel van Spanje sfeervolle steden waar je kunt genieten van het beste wat het land te bieden heeft op toeristich en culinair gebied.

Athene: de hoofdstad van Griekenland is ook een all-time fovorite en staat bij toeristen uit heel de wereld op de wishlist vanwege de zeer rijke historie.

Faro: deze stad in het uiterste zuiden van Portugal is de ideale uitvalsbasis voor zowel de Portugese als de Spaanse zuidkust. De luchthaven ligt namelijk op korte afstand van de grens met Spanje.

Een reis of een vlucht boeken? Bekijk dan onze pagina Direct Boeken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven