Eindhoven Airport luchtvaartmaatschappijen

Eindhoven Airport beleeft lekkere zomerdrukte

Eindhoven Airport luchtvaartmaatschappijenEindhoven Airport heeft een drukke zomer. Steeds meer reizigers maken gebruik van de luchthaven. Tijdens de zomervakantie is er sprake van een ware piek. Het blijkt dat de organisatie de handling goed op orde heeft en goed voorbereid is op de drukte. Tijdens de drukste periode van het jaar maken dit jaar zo’n 14.000 passagiers een vakantiereis vanaf Eindhoven.


Extra medewerkers worden ingezet om alles soepel te laten verlopen. De rijen zijn langer dan men gewend is, maar dat is te verwachten in de populaire zomer. Op de luchthaven zijn voornamelijk zonzoekers te vinden. Andere reisredenen zijn familiebezoek en zakenreizen.

Het aantal reizigers in het eerste half jaar is met 13% gestegen ten opzichte van dezelfde periode van vorig jaar. Hiermee is het aantal reizigers boven de 2 miljoen uitgekomen. Of deze stijging zich ook in de zomerperiode heeft doorgezet is nog niet bekend. Over geheel 2015 verwacht Eindhoven Airport met 8% te groeien naar 4,2 miljoen passagiers.

Bron: Studio040

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven