Vueling aankomst Eindhoven

Eerste Vueling passagiers arriveren vanaf Barcelona

Vueling aankomst EindhovenLuchtvaartmaatschappij Vueling heeft op vrijdag 17 juni de eerste vlucht uitgevoerd tussen Barcelona en Eindhoven Airport. De eerste aankomst op de Eindhovense luchthaven werd feestelijk verwelkomd op de 2e grootste luchthaven van Nederland.
Zowel tijdens de zomer als tijdens de winter biedt de luchtvaartmaatschappij deze nieuwe route. Vueling zal in de zomer 4 keer per week vanuit Eindhoven naar Barcelona vliegen. Tijdens de winter zullen er 3 verbindingen per week zijn met de Spaanse thuishaven van de maatschappij.

Meer mogelijkheden Belgische passagiers

Vueling manager BeneluxMet deze nieuwe route breidt Vueling niet alleen het bestemmingen aanbod voor haar Nederlandse passagiers uit, ook de Belgische reizigers profiteren mee. Vueling Country Manager Wim Melis legt uit: “Dankzij het aanbod in Eindhoven heeft de Belgische reiziger nu meer keuze en flexibiliteit op vlak van vertrekdata en prijzen. Bovendien kunnen reizigers vanuit Antwerpen, Limburg en Luik dankzij Vueling nu naar Barcelona vliegen van vlak aan hun voordeur.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven