Praag stedentrip

Acht prachtige stedentrips voor het najaar

Stedentrip boeken vanaf Eindhoven Airport? Na de zomervakantie is het bezoek van een Europese stad zeer populair. Vanaf Eindhoven kan worden gevlogen naar de prachtigste steden. Hieronder een greep uit de mogelijkheden.

Stedentrip Rome

Stedentrip RomeRome is jaarrond een topper als stedentrip. De stad kent een rijke historie, heerlijke Italiaanse keuken en een aangename temperatuur. Rome is één groot museum. Naast het Vaticaan, het Colosseum en de Trevifontein zijn er talloze monumenten en historische locaties die een bezoek meer dan waard zijn. Rome is een ware ‘must-see’ voor liefhebbers van stedentrips.
Stedentrip Rome boeken
Stedentrip Londen

Stedentrip LondenLonden is een stad die alles heeft. Zowel overdag als in de avond is het een bruisende stad. Verspreid over de stad zijn historische, politieke en koninklijke bezienswaardigheden te bezoeken. Dit wordt afgewisseld met grote parken van wereldfaam en een uitgebreid winkelaanbod. Tijdens een bezoek aan Londen mogen een theaterbezoek en een voetbalwedstrijd niet ontbreken.
Stedentrip Londen boeken

Stedentrip Barcelona

Barcelona stedentripBarcelona biedt een combinatie van culinair en historisch genieten. La Sagrada Familia, de Ramblas, Camp Nou en Park Güell zijn slechts enkele bezienswaardigheden die je gezien moet hebben. Vergeet ook niet een bezoek te brengen aan het strand van de stad en een avondje tapas te eten.
Stedentrip Barcelona boeken

Stedentrip Athene

Athene stedentripDe meest zuidelijk gelegen stad in dit overzicht verslaat elke andere stad qua historie. De stad ademt de Griekse oudheid met als absoluut hoogtepunt de Akropolis. Bovendien geeft dit een schitterend uitzicht over de stad. Athene is ook geliefd vanwege de vele musea, de heerlijke temperatuur, de vele winkeltjes en als uitvalsbasis naar de vele eilanden in de nabijheid.
Stedentrip Athene boeken

Stedentrip Praag

Praag stedentripPraag is de klassieke hoofdstad van Tsjechië. Op de scheidslijn van West- en Oost-Europa is Praag een stad die in elk seizoen enorm veel te bieden heeft. Praag is één groot openluchtmuseum en is zelfs als geheel opgenomen als beschermde monumentale locatie van Unseco.
Stedentrip Praag boeken
Stedentrip Dublin

Stedentrip DublinDublin ademt sfeer. Het is een heerlijke stad om lekker doorheen te wandelen en te genieten van muziek en gezelligheid in de vele typische pubs onder het genot van een glas Guinness of Ierse whiskey. Het is een absolute aanrader om een auto te huren en ook het achterland van Dublin te ontdekken.
Stedentrip Dublin boeken

Stedentrip Madrid

Madrid stedentripDe hoofdstad van Spanje mag niet ontbreken in deze lijst. Ondanks dat dit vaak niet de eerste keuze is van stedentrippers in Madrid echt genieten. De stad is statig en koninklijk en toch zeer toegankelijk. De aangename temperatuur (zeker in voor- en najaar) brengt de pleinen in de stad tot leven. De prachtige pleinen (o.a. Plaza Mayor), verbonden door kronkelige straatjes, mogen dan ook niet ontbreken tijdens het bezoek. Dat geldt ook voor het koninklijk paleis.
Stedentrip Madrid boeken

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven