passagiers

6 miljoenste passagier vertrokken

passagiersHet wordt steeds drukker op de Eindhovense luchthaven. Het vliegveld is populair, de faciliteiten zijn prima en worden steeds uitgebreid en toch heeft de tweede luchthaven van Nederland nog steeds de uitstraling van een klein vliegveld. Deze combinatie maakt het tot een zeer populaire plaats om de reis te starten dan wel te eindigen.

Always Easy

Eindhoven Airport hanteert het principe ‘always easy’, waarmee inmiddels meer dan 80 populaire bestemmingen worden aangedaan. Daarbij gaat het grotendeels om vluchten binnen Europa plus enkele bestemmingen in het noorden van Afrika en het Midden-Oosten. De bestemmingen worden weloverwogen gekozen. Er moet een behoefte zijn onder zakelijke reizigers, toeristen en/of mensen die regelmatig vanwege bijvoorbeeld familiebezoek behoefte hebben aan het vluchtaanbod.

Sinterklaas

Eerder deze maand vertrok passagier nummer 6 miljoen vanaf Eindhoven Airport. De bestemming was treffend, want een dag na 5 december vloog de 6 miljoenste passagier van dit jaar naar Spanje. Zou het Sinterklaas zijn geweest? Over het gehele jaar 2018 zullen circa 6,2 miljoen reizigers de Lichtstad hebben gekozen voor een vliegreis.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven