Welkom bij Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is na Schiphol de drukste luchthaven van Nederland en van nationaal belang. Eindhoven Airport is van groot belang voor het internationale leiderschap dat Brabant wil bereiken als toonaangevende kennis- en innovatieregio in Europa. Op airport-eindhoven.com geven we informatie over de bereikbaarheid per auto, bus of trein, vliegbestemmingen, parkeermogelijkheden en vakanties vanaf vliegveld Eindhoven. U vindt er ook informatie over bijvoorbeeld bagagebeleid, luchtvaartmaatschappijen en de veelgestelde vragen.

Boek of reserveer

Boek uw vakantie, vliegticket of reserveer uw parkeerplaats vanaf vliegveld Eindhoven.

Parkeren

Bent u op zoek naar een parkeerplaats bij of rondom vliegveld Eindhoven?

Vakantie

Op zoek naar een vakantie of stedentrip vanaf de luchthaven Eindhoven?

Vliegtickets

Vliegticket vanaf Eindhoven voor een stedentrip, vakantie of zakenreis?

Nieuws over vliegveld Eindhoven

Veelgestelde vragen over Eindhoven Airport

Hoe ver van te voren kan ik mijn bagage afgeven?

Je kunt je bagage afgeven bij de incheckbalies en Drop & Go in de terminal van Eindhoven Airport. Deze gaan drie uur voor vertrek open.

Kan ik een parkeerplaats reserveren?

Het is aan te bevelen om van te voren een parkeerplaats te boeken. Vooral in vakantieperiodes is het vaak druk en dan is het natuurlijk fijn om alvast een eigen parkeerplaats te hebben. Bekijk de mogelijkheden voor parking p1 gold, p2 silver en p3 of de andere aanieders.

Is het nog erg druk bij bagage controle?

De drukte op de luchthavens is veel op het nieuws geweest vanwege personeelstekort bij de bagage controle. Er is afgelopen periode hard gewerkt om extra personeel te werven en dat is gelukt. Desondanks kom toch op tijd naar de luchthaven toe.

Kan ik ook een last minute boeken vanaf de luchthaven?

Op vliegeveld Eindhoven zelf is geen desk aanwezig om een last minute vakantie te boeken. Wel kunt u online bekijken naar het laatste actuele last minute aanbod.

Vanaf welke vakantiebestemmingen kan ik vliegen?

Vanaf vliegveld Eindhoven kun je vliegen naar diverse internationale vakantiebestemmingen. Bekijk hier het actuele bestemmingen vanaf de luchthaven in 2023. De vliegmaatschappijen zijn vooral Ryanair en Tranasvia die vliegen vanaf deze luchthaven.

Wat zijn de bagage regels op de luchthaven?

Om alles veilig te laten verlopen zijn er een aantal voorwaarden wat wel en niet mag meegenomen worden in de handbagage. Bekijk wat er allemaal mogelijk is.

Contact

Wat zijn de contactgegevens van vliegveld Eindhoven. Heeft u vragen neem dan contact met de luchthaven via onderstaande gegevens.

Openingstijden van terminal

Dagelijks: 4:30 – 23:00 uur

Adres

Luchthavenweg 25
5657 EA Eindhoven

Hoe bereik ik de luchthaven?

De parkeerfaciliteiten en hotels van Eindhoven Airport zijn goed bereikbaar met de auto. Vanuit het hele land kun je naar Eindhoven reizen. Eenmaal in Eindhoven neemt u ringweg N2. Neem na het rijden op de ringweg N2 afslag 29 bij Eindhoven Airport. Volg daarna de borden naar uw gereserveerde parkeerplaats of hotel. Gebruikt u een navigatiesysteem, navigeer dan naar het adres: Luchthavenweg, Eindhoven.

Schuiven naar boven