Site pictogram Eindhoven Airport

Bagage en reizen

Welke zaken moet je allemaal op orde hebben alvorens je gaat vliegen vanaf Eindhoven Airport? Lees op deze pagina de belangrijke informatie voor je bagage en reistips alvorens je vertrekt naar je vakantiebestemming.

Security en beveiliging luchthaven

De veiligheidscontrole is de laatste jaren sterk aangepast als u gaat vliegen. Indien u gaat vliegen zijn er dus strenge veiligheidscontroles. De controle vindt plaats handmatig en via detectiepoortjes die op Eindhoven Airport ook aanwezig zijn. Indien u zwanger bent hoeft u geen gebruik te maken van de detectiepoortjes, u kunt dan kiezen voor een handmatige controle. Lees hier meer over de veiligheidscontrole en tips voor een sneller doorstroming daarvan.

Inchecken
Indien u gaat vliegen vanaf Eindhoven Aiport dient u tijdig in te checken. Lees hier meer over het tijdig inchecken op de luchthaven.


Hulp voor minder validen
Eindhoven Airport is ook ingericht voor minder validen. Op allerlei manieren wordt getracht het reizen zo comfortabel mogelijk te maken. Zo zijn er liften, parkeerplaatsen voor mindervaliden, speciaal uitgeruste toiletten en kan men een rolstoel krijgen. Ook is het mogelijk om hulp te krijgen om naar en in het vliegtuig te komen. Informeert u bij uw reisorganisatie en/of op de luchthaven naar de mogelijkheden en aandachtspunten.

Paspoort en bagage

Controleer voor u vertrekt thuis of u alles bij zich heeft. Uw paspoort is nog niet verlopen en de bagage voldoet aan de juiste afmetingen en het juiste gewicht. En zorg ervoor dat de handbagage voorzien is van waardevolle spullen en dat de handbagage voldoend aan de EU richtlijnen om mee te vliegen. Lees hier meer over de bagage eisen van de luchthaven.

Internet op de luchthaven
Zowel in de algemene hal als in de vertrekhal kunnen reizigers gratis gebruik maken van de Wifi.

Mobiele versie afsluiten